30 Nisan 2013 Salı

Gözlerinizi Olduğundan Büyük Göstermek İçin...

Göz kaleminizi sürdükten sonra pamuklu çubuk yardımı ile kalemi hafifçe dağıtın. Bu işlem sayesinde bakışlarınız derinlik kazanacak ve gözleriniz olduğundan daha büyük gözükecektir.


27 Nisan 2013 Cumartesi

Ciltteki Renk Bozukluklarını Gideren Kür

Cildinizde renk bozuklukları varsa, 1 armudu rendeleyin ve suyunu çıkarın. Çıkardığınız su kadar üzerine süt ilave edip karıştırın. Gece yatmadan evvel bu karışımı yüzünüze sürerek uygulayın. Belirli periyotlarla bu kürü uyguladığınızda cildinizin rengi daha canlı ve daha güzel olacaktır.


23 Nisan 2013 Salı

2013 Yaz Erkek Modası

Bu yıl erkekler için mavi bir yaz olacak. Saks mavisi, beyaz ve gri sezonun öne çıkan renkleri. Kot gömlekler ise, her zaman olduğu gibi bu yaz da revaçta. Eğer daha iddialı bir tarz ortaya koymak istiyorsanız; baskılı tişört ve yeleklerle yapılan kombinler tam size göre olacak.;)


20 Nisan 2013 Cumartesi

Dereotunun Faydaları...

- Tokluk hissi sağlayarak, iştah keser.  
- Metabolizmayı hızlandırır. 
- Doğal bir ağrı kesicidir.
- Tiroid rahatsızlıklarına iyi gelir.
- Kalsiyum yönünden çok zengin bir besindir.;)


18 Nisan 2013 Perşembe

Baş Ağrısı İçin...

Başınız çok ağrıyorsa, nane ya da okalitiptus yağı ile ağrıyan bölgeye masaj yapın. Bu iki yağın güçlü kokusu baş ağrınızın azalmasını sağlayacaktır.


16 Nisan 2013 Salı

Tuchem Şampuanları İle Doğanın Mucizesi Saçlarınızda...


Günün Rengi Kırmızı...

Kırmızı, arzu ve enerji demektir. Canlandırıcı ve harekete geçirici bir renktir. Fiziksel kapasiteyi arttırıp etkin bir biçimde çalışmanızı sağlar. Ayrıca kırmızı tansiyonu yükseltir ve kalp atışlarını hızlandırır. Sahip olduğu yoğun enerji sebebiyle psikolojik olarak uyanık ve tetikte kalmanızı sağlar.


10 Nisan 2013 Çarşamba

Mini Gece Elbiseleri

Yaz yaklaşıyor. Mezuniyet balolarına ve düğünlere az bir zaman kaldı artık. Ne giyeceğim diye kara kara düşünüyorsanız; bu mini elbiseler, özel geceleriniz için size ilham kaynağı olabilir.;)

9 Nisan 2013 Salı

Sağlıklı Bir Uyku İçin...

Geceleri sağlıklı ve derin bir uyku uyumak için; yatmadan bir saat önce rezene, papatya ya da melisa çaylarından birini için. Bu çaylar sinirlerinizi yatıştırarak güzel bir uyku çekmenize yardımcı olacaktır.




8 Nisan 2013 Pazartesi

Günün Rengi Beyaz...

Beyaz renk bilgeliği, istikrarı, devamlılığı, temizliği, masumiyeti ve saflığı simgeler. Ayrıca beyaz hak ve adaletin rengidir. Tüm renklerin bütünüdür. İçinde diğer tüm renklerin anlamlarını ve güçlerini taşır. Sizde bugün kıyafetlerinizde ya da aksesuarlarınızda beyaz tonlarını tercih edebilirsiniz.




7 Nisan 2013 Pazar

Polen Alerjisine Karşı...

Malum şu günlerde mevsim itibari ile alerjik reaksiyonlar arttı. Özellikle polen alerjisi olan bireylerin yaşam kaliteleri bir hayli düştü. Bu dönemde polenlerin dışarıda üstünüze yapışması nedeniyle kişisel temizliğinize daha fazla özen göstermelisiniz. Dışarıdan eve geldiğinizde mutlaka kıyafetlerinizi komple değiştirmeli ve yıkamalısınız. Ayrıca eve gelir gelmez alınacak bir duş da alerjinizin tetiklenmesini önleyecektir.



6 Nisan 2013 Cumartesi

2013 Yaz Makyajı

Bu yaz bronz ten oldukça revaçta... Gözlerde ise, altın ve mor rengi tonlarında yapılan gölgelendirmeler ön planda olacak.


5 Nisan 2013 Cuma

Saç Kırıklarını Onarıcı Maske

3 yemek kaşığı zeytinyağı ile 2 yemek kaşığı tatlı badem yağını karıştırın. Kaynatmadan 1 dakika kadar ocakta ısıtın.Sonra pamuk yardımı ile bu karışımı saç diplerinize sürün. Kalan yağı da saç uçlarınıza iyice yedirin. Bone takarak ya da saçlarınızı havlu ile sararak 30 dakika bekleyin. Bekleme süresi sonunda saçlarınızı şampuan ile durulayın.Bu maske sayesinde saçlarınız kökten uca beslenecek ve yeniden canlanacaktır.


4 Nisan 2013 Perşembe

Zor Taranan Saçlar İçin Harika Bir Çözüm

Saçlarınız dolanıyor ve zor taranıyorsa, saç bakım kreminizin içine 1/4 oranında tatlı badem yağı koyun. Her yıkamada saçlarınızı şampuanladıktan sonra bu saç kremini kullanın. Göreceksiniz ki saçlarınız çok daha yumuşak olacak ve kolay taranacaktır.


2 Nisan 2013 Salı

Açlık Krizlerini Önleyen Tarçınlı Su...

Bir sürahi suya 2 çubuk tarcın atın. Bu karışımı bir gece bekletin. Daha sonra ise, gün içerisinde bu suyu mutlaka tüketin. Göreceksiniz ki acıkma süreniz uzayacak ve canınız şekerli gıdalar istemeyecektir.


1 Nisan 2013 Pazartesi

Dalgalı Saçlar Yine Çok Moda


Dalgalı saçlar, bu sezon da en çok tercih edilen modeller arasında. Saçlarınızı isterseniz maşa ile isteseniz bigudi ile şekillendirebilirsiniz. Doğal görünümlü dalgalar elde ederek sizde haftaya daha enerjik başlayabilirsiniz.